Telefon
WhatsApp
AK PARTİ TOKAT VEKİLLERİNİN MECLİS KOMİSYONLARINDAKİ GÖREVLERİ DUYURULDU

Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı olarak görevlendirilirken, Cüneyt Aldemir Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve Mustafa Arslan ise TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Vekiller, heyecanlarını dile getirerek görevlerine başladı.

  

Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı olarak tekrar görevlendirilirken, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir ise TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliğine seçildi. Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ise TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

 

Komisyon toplantılarından fotoğraf paylaşan vekiller heyecanlarını dile getirdi. Vekil Yusuf Beyazıt, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Gazi Meclisimizin çatısı altında Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için ilk günkü azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

 

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, kıymetli Komisyon Üyelerimize, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı seçilmemden dolayı gösterdikleri teveccüh için şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im, ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

 

Vekil Cüneyt Aldemir ise “TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik.  Komisyon Başkanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Bilgin'i ve Komisyon Üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarımızın ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan ise TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Arslan'ın yeni görevi parti içindeki sorumluluklarını artıracak ve politika yapım süreçlerinde üstlendiği etkin rolü geliştirecek.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği