Telefon
WhatsApp
AHDE VEFANIN ADIDIR TOKAT

HÜSEYİN KÖMÜR YAZDI 'AHDE VEFANIN ADIDIR TOKAT'


Türkiye'de büyük mitingler yapabilen, milletimizin tamamında karşılığı olan lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakının büyük ortağı Devlet Bahçeli kaldı.


Tokatlılar 22 yıldır, Erdoğan’a olan desteğini en yüksek oranda gösterdi. Meydanlar bunu göstergesi. En büyük anket meydanlar.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dünya genelinde güçlü Türkiye ve Türkiye genelinde yerel siyasetçilerin insafına bırakılmış bir Tokat analizi yapmayı düşünüyordum aslına bakarsanız...

Özellikle vekillere kızgınlığımızdan dolayı, Recep Tayyip Erdoğan’ı Abdülhamit Han’ın yalnızlığına terk etmeyeceğim diye ben söz vermiştim.

O sözümün arkasındayım. Recep Tayyip Erdoğan’ın dim dik aynı inançla, yanında olmaya devam ediyorum ben.

Gelelim mitinge…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı miting alanında beklerken, Ak Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin ve Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya'yı dinledik.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun Tokat’a damgasını vurduğunu, parmakla gösterilecek projeleri yaptığını, Tokat’ın yükselen bir değer olduğunu söyledi. Yılmaz; yeni açıklanan 101 proje ile Eyüp Eroğlu Tokat’ı marka şehirler seviyesine getireceğini, Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şahidim diyerek Eyüp Eroğlu’nu onura etti.

Eyüp Eroğlu mitindeki kalabalığın verdiği coşkuya kendini kaptırırken, şehrin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevdalılarının bir buluşma noktası olduğunu, Tokat'ın Anadolu'nun özgün özelliklerini yansıttığını, kendisini yeniden Tokat Belediye Başkan adayı gösteren destekçilere teşekkür etti. Eroğlu geçmiş 10 yılda yapılan hizmetlerle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tokatlılara mahcup olmadığını, gelecekte de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde çalışmaya devam edeceklerini, Tokat'ı huzurun şehri haline getirdiklerini söyledi.

Eroğlu; 3. döneminde, Tokat’ı ulaşımdan kentsel dönüşüme, millet bahçeleriyle 'Cumhuriyetin 101. yılında 101 yeni proje ile taçlandıracakları mesajını verdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan miting alanına gelme vakti, merkez ve ilçeden gelen Tokatlılar yine kendisine yakışanı yaptı ve coşkulu, heyecanlı bir karşılama yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan; Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle yad ediyorum. Merhum Yazıcıoğlu'nu cesaretiyle, yiğitliğiyle, dava adamlığıyla ve milli irade yanındaki sarsılmaz duruşuyla her zaman hatırlayacağız.

Aşkınız ve ahde vefanız için her birinize teşekkür ediyorum.
"Ulu erenlerin rüyası sende, birliğin, dirliğin mayası sende. Hakkın hakikatin sevdası sende. Ezelden gönlümün burcusun Tokat. Göz nurum başımın tacısın Tokat. Gözümün nuru, başımın tacı Tokat'ta bugün bir kez daha sizlerle beraber olmaktan, hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Şu muhteşem katılım, ihtişam Tokat'ın 31 Mart'ta nerede olacağını açıkça ortaya koyuyor. Burası kudretten bağlar ve bahçeler, güller ve gönüller şehridir diyerek, Tokatlıların milliyetçilik duygularını coşturdu.

Erdoğan için İstanbul’un önemini hepimiz iyi biliyoruz.

Erdoğan Tokatlılardan ‘İstanbul'da Tokat nüfusu yüksek. Tüm hemşerilerinizi sizden aramanızı rica ediyorum. İstanbul'u da Murat kardeşimizi Tokatlılar seçtirerek İstanbul'u zulümden kurtaracağız’ diyerek destek istedi.

Erdoğan ayrıca ‘14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 65, cumhurbaşkanlığında yüzde 66'yı aşan oranlarda destek eren Tokat'a şükranlarımı sunuyorum. Bugün katılım 45 bin maşallah"

Tokat'a yapılan yatırımları da anlatan Erdoğan, "Bizim en önemli referansımız bugüne kadar ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerdir. Son 21 yılda Tokat'a da 93 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık’ dedi.

750 yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi), Çamlıbel Tüneli, Niksar-Ünye yolu, Çamlıbel Geçidi projelerini de yatırım programlarına aldıklarını söyledi.


Mitingde en göze çarpan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu, Cumhurbaşkanı Erdoğan hiç yanından ayırmadı, ismi anons edilen İlçe ve belde başkanlarının ellerini birlikte havaya kaldırdılar. Eyüp Eroğlu için özel ve anlamlı bir gün oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yatırımların Tokat’a çoğalarak devam edeceğini, verilen sözlerin arkasında olduklarını söyledi.

Benim vatandaş izlenimlerime gelince.

Tokatlılar Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor ve sorunların çözümü noktasında güveniyor. Yalnız ekonomik olarak sabırlarının kalmadığını da yüksek sesle ifade ediyorlar.

Yerel seçimler emeklilerin durumu ekonomik gelişmeler gündeminde geçiyor.

Faizlerin düşmesini ve aşırı hayat pahalılığının bitmesini bekliyor milletimiz.

Tokat’tan dün Recep Tayyip Erdoğan’dan emekliler bir müjde bekledi aslına bakarsanız.

Tokatlıların genel yapısı ülkem var olsun, bayrağım dalgalansın, ezan susmasın inancı hakim.

Tokat’ta gençler, çalışacak iş ve yaşam alanları eksikliğinden şikayetçiler.

Organize Sanayi Bölgelerimizi fabrikalarla doldursak, tarımsal üretimlerimizi desteklersek, kamu adına savunma sanayi yatırımlarından Tokat’a kazandırabilirsek şikayetler ortadan kalkar.

Tokat’ın çözülmeyecek sorunu yok.

Dün konuştuğumuz konuların çoğu geride kaldı.

Şimdi konuştuğumuz sorunlarda çözülür.

Yeter ki çözecek irade koyulsun.

Saygılarımla


0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği