Telefon
WhatsApp
28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği vereceğiz

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan,  28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleriyle ilgili çalışmalarını Tokat'ın Turhal İlçesinde sürdürdü

 
 Turhal'da Emekliler Kahvesi'ni ziyaret eden Arslan, Türkiye Yüzyılı misyonuyla projelerini anlatmaya devam ettiklerini belirtti.

 

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimi için ziyaretlerini sürdüren Arslan,  Turhal ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun geçen bir seçim sürecinin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci tur oylaması için saha çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Arslan "Önümüzde şimdi Cumhurbaşkanımıza desteğimizi güçlü bir şekilde göstereceğimiz 2. Tur seçimleri var. Büyük zaferi, en güçlü desteğimizle kutlayacağız. 28 Mayıs’taki seçim önemli. Milletimiz sandığa gitmeli, oyunu kullanmalı. Turhal'da her zaman olduğu gibi 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği verecektir"dedi.

 

28 MAYIS'TA KAZANACAĞIMIZ ZAFER ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN OLACAK
Mustafa Arslan "28 Mayıs’ta sandık başına giderek ülkemizin geleceği açısından oldukça önemli bir karar vereceğiz. İnanıyorum ki, milletimiz daha güçlü bir destek ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tarihi bir oy farkı ile yeniden seçecektir. Tüm hemşerilerimizi 28 Mayıs’ta büyük zafer için sandığa davet ediyorum. Bu zafer ülkemizin ve milletimizin zaferi olacak. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek.Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  büyük bir halk desteğiyle seçilecek.  Toplumun huzuruna Cumhur ittifakı olarak çıktık. Seçimden de birinci çıktık.  Bu milletimizin bize olan büyük güvenini ve teveccühünü gösteriyor.  Seçim zamanlarında en sevmediğimiz kelime rehavettir.  Vatandaşımızın da sahiplenme duygusunun daha güçlü bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Güçlü Türkiye yolculuğumuzda milletimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her girdiğimiz seçimde halkımızın büyük teveccühünü gördük, desteğini aldık. Milletimizden aldığımız destek ve güvene layık olabilmek için de bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde canla başla çalıştık. Biz milletimize güveniyoruz. Milletimiz de bize güveniyor. Her zaman olduğu gibi yine aziz milletimiz ile birlikte omuz omuza verince aşamayacağımız engel, başaramayacağız iş yok"ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği