Telefon
WhatsApp

NATO üyeliği için Türkiye'nin kapısını aşındıran İsveç'ten skandal bir hareket daha geldi. İsveç polisi, Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması eylemine onay verdi. Ak Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyon Üyesi Mustafa Arslan ise bu duruma sert tepki gösterdi. Mustafa Arslan kutsal kitabımıza yapılan saldırının affedilemez olduğunu söyledi.

 

Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan İsveç'in skandal kararına sert tepki gösterdi. Mustafa Arslan "Türkiye'nin İsveç Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına izin verilmesini tel’in ediyorum. Kutsal kitabımıza saygısızlık affedilemez. İsveç makamları  bu alçaklığa dur demeli ve derhal tüm Müslümanlardan özür dilemelidir. Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmayı hedefleyen hain ve alçak eyleme izin verilmesi, İsveç makamlarının nefret suçunu desteklemesi ve terörü ısrarla himaye etmesidir. Bu eyleme izin ve destek verenleri Allah kahreylesin..."dedi. 

SORUMLULAR DERHAL ADALETE TESLİM EDİLMELİ 

Mustafa Arslan "Kuran-ı Kerim’e yönelik saldırıların lanetlendiğinin altı çizilen Mustafa Arslan "İsveç’te kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e yapılan aşağılık saldırılar geçmişten ders alınmadığını, İslam düşmanı ve ırkçı provokatif eylemlerin engellenmesinde halen tereddütlü davranıldığını, ifade özgürlüğü kisvesi altında açıkça ve alenen nefret suçu işlenmesine göz yumulduğunu göstermiştir. Türkiye, İslam düşmanı ve ırkçı zihniyetin yarattığı tehdide karşı mücadelesini sürdürecektir. Bu çerçevede, tüm ülkeleri ve uluslararası kuruluşları İslam düşmanlığı ve ırkçılığa karşı gerekli önlemleri almaya davet ediyor, bu tehdide karşı etkin ve caydırıcı adımların süratle atılmasını, sorumluların adalete teslim edilmesini bekliyoruz"dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği