Telefon
WhatsApp
1000 İNTERNE HABER SİTESİNDEN İSVEÇ’TEKİ OLAYLARA ORTAK KINAMA

Bünyesinde 1000’e yakın gazeteci bulunduran Türk İnternet Medya Birliği TİMBİR`den İsveç’te yaşanan ve devletten izin alındıktan sonra gerçekleşen menfur eylemi kınama. Bu olay sıradan bir olay değildir. Zira yaşanan kendini bilmez birisinin davranışı değildir.


Avrupa haçlı zihniyetinden kurtulamadı.


Siyasi bir figürün dinimizin yazılı kaynağı olan Kuran-ı Kerim’e karşı giriştiği bu eylem karanlık zihniyetin tescil edildiği bir eylemdir. Ayrıca eylemin Türkiye Cumhuriyetimizin Büyükelçiliği önünde yapılması, Ülkemizin temsil ettiği değerleri göstermektedir.

Avrupa artık dejenerasyonla tüm değerlerini kaybetmek üzeredir.


Bu eylemin düşünce özgürlüğü, ifade hürriyeti ile ilgisi yoktur. Apaçık biçimde İslam düşmanlığının ifadesidir. Zaten birçok uygulamasında, satır aralarında okuduğumuz İslam’a karşı tutumun bu olay derin ve net bir ifadesi olmuştur.


Toplumlar arası nefrete müsaade ederek rahat yaşayacağınızı mı sanıyorsunuz.


Ayrımcılığa, toplumlar arasında nefrete ve sonucu itibariyle çatışmaya ve ötekileştirmeye hizmet etmekten başka bir şeye yaramayacak olan bu “devlet onaylı” bu menfur olay aynı zamanda tüm ülkeler açısından suç kabul edilebilecek bir eylemdir. Eylemin Türkiye’ye dönük yönün olduğu da açık olduğu için adli makamların olaya müdahil olması da elzemdir.


Bu vesile ile Türk İnternet Medya Birliği üyeleri olarak yaptığımız görüşmelerle ortaya oybirliği ile çıkardığımız bu KINAMA metinin kamuoyuna arz ederiz

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği