Telefon
WhatsApp
Tokat'ta yerli üretim fideler kapış kapış gidiyor...

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden taze sebze fideleri satışta! Domates, biber, ve daha fazlası Taşlıçiftlik Yerleşkesi'nde sizleri bekliyor. Yerel üretimi destekleyin, sağlıklı ürünler yetiştirin.

 

Tokat'ta yerli üretim fideler kapış kapış gidiyor...

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi, her yıl yaklaşık 1.5 milyon adet ürettiği sebze fidelerini satışa sundu. Taşlıçiftlik Yerleşkesi seralarında gerçekleşen satışlar, bölge çiftçileri ve hobi bahçecileri tarafından yoğun ilgi görüyor.Whatsapp Image 2024 05 02 At 11.04.29 Tokat Haber

 

Üretimden Tüketiciye Sağlıklı Fideler

Üniversitenin seralarında yetiştirilen domates, biber, patlıcan, hıyar, kabak, kavun ve karpuz gibi çeşitli sebze fideleri, bölge insanına örnek olmak ve fide fiyatlarını uygun seviyelerde tutmak amacıyla üretildi. Üniversite, sağlıklı ve kaliteli ürünler sunarak, yerel üretimi teşvik etmeyi hedefliyor.

 

Yoğun Talep ve Yerel Destek

Her yıl düzenli olarak üretilen ve hem ticari hem de hobi amaçlı bahçecilikle uğraşanlara sunulan fideler, özellikle yerel üreticilerden büyük ilgi görüyor. Satışların yapıldığı Taşlıçiftlik Yerleşkesi seraları, alıcıların yeni sezon için fidelerini seçebilecekleri bir merkez haline geldi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği