Telefon
WhatsApp
Huzur Şehri Projesinde Kurallara Uyan Sürücülere Teşekkür Kartı

Huzur Şehir Tokat Projesi kapsamında yapılan trafik kontrollerinde trafik kurallarına uyan sürücülere Tokat Valisi Numan Hatipoğlu teşekkür kartı verdi

 

Tokat Valisi Numan Hatipoglu,  Valilik öncülüğünde Avrupa Birliği tarafından desteklenen Huzur Şehri Tokat projesi kapsamında trafik kontrol uygulamasına katılarak kurallara uyan sürücülerimize teşekkür kartı verdi.

 

Projeye dahil olan yabancı misafirler uygulamaya katıldı

Trafik sıkışıklığını ve sorunlarını, vatandaşlar arasında ahlaki değerlerin, empatinin ve öz disiplinin teşvik edilmesiyle ele almaya yönelik proje ile ilgili bilgi veren Vali Numan Hatipoglu, "Ulusal Ajans’la birlikte Huzur Şehri Tokat adlı bir proje başlattık. Hz. Mevlana;  Tokat’a gitmek gerek. Çünkü burada iklim ve insan mutedildir." diyor. Kadim bir kültür ve medeniyetin izlerini taşıyan şehrimizde tekrar o tarihindeki köklü alışkanlıkların çıkması için her halükarda vatandaşlarımızın huzur içerisinde dolaştığı caddelerin, sokakların oluşmasını, esnafımızın çok nazik ve kibar davranışlar içerisinde bulunmasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalar var. Eğitim çalışmalarımız var.  Projemizde Romanya ve Portekiz'den gelen misafirlerimizle jandarma noktasında trafik kurallarına uyan vatandaşlarımızı bu kez teşekkürlerimizi iletmek için durdurduk. Huzur Şehri Tokat Projemizle Tokat'ın o kadim kültüründen kaynaklanan güzellikleri, her yöresi her bölgesi ile ortaya çıkacak inşallah." dedi.

Gökdere Trafik Uygulama Noktasında gerçekleşen programa Vali Yardımcımız Osman Sarı, İl Jandarma Komutanı Sabri Küyük ve proje ekibi katıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği