Telefon
WhatsApp
GAZZE ŞEHİTLERİ VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA VE DESTEK

 

Tokat Filistin Dayanışma Grubu tarafından, cuma namazı çıkışında Ali Paşa camiinde Katil İsrail’e karşı Gazze Şehitleri ve tüm şehitler için dua edildi, sonrasından basın açıklaması yapıldı…

 

Tokat Filistin Dayanışma Grubu adına açıklama yapan Memur Sen il Temsilcisi Şaban Ceylan “Bizler burada Ramazan’ı en rahat şekilde karşılarken yeryüzünün birçok yerinde milyonlarca Müslüman açlık, sefalet ve gözyaşı içinde Ramazan’la buluştu.

 

Gazze ise yine bombalarla Ramazan’ı karşıladı.

 

Terörist İsrail 6 aydır katliamlarına devam ediyor. Müslümanların hiçbir kutsalına saygı göstermeyen Yahudiler Ramazanda da katliamlarını sürdürüyor.

Hiçbir kutsal tanımayan, hiçbir sınırı olmayan, hiçbir değere hürmeti olmayan terörist İsrail çocuk, kadın, yaşlı demeden katletmeyi sürdürüyor.

7 Ekimden bu yana 33.000 masum insan katledildi. Katledilen bu insanların çoğu kadın ve çocuk.

 

Binlerce cenaze enkaz altında bekliyor.

 

Tarihin hiçbir döneminde tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka böyle bir vahşet yaşanmadı. Dünya her gün parçalanmış çocuk bedenlerini izliyor.

 

Peki Terörist İsrail bu kadar vahşeti yapma cesaretini nereden alıyor.

Şaban Ceylan açıklamasında ‘Hepimiz biliyoruz ki İslam dünyasının suskunluğundan alıyor.

 

Güya iki milyar Müslüman var dünyada. On milyonluk terörist Yahudi bütün Müslümanları esir almış. İslam dünyasının acziyeti ve başındaki bir kısım uşaklar İsrail’i daha da şımartıyor.

 

Hala içimizde İsrail ve destekçilerinin mallarını alanlar var. Üç kuruşluk yiyecek, içecekle, deterjanla mı İsrail yıkılacak diyen gafiller var. İsrail yıkılmasa da senin izzetin yıkılıyor be gafil.

 

On binlerce canın katledilmesine rağmen, Gazze’nin baştan başa yok edilmesine rağmen İslam dünyasında hala susan yöneticiler var. İslam dünyasındaki bu acziyet artık kabul edilemez.

 

Terörist İsrail’i bu vahşeti umarsızca yapmaya sevk eden ikinci neden ise İslam alemi dışındaki devletlerin sessizliği, hatta desteğidir’ ifadelerine yer verdi.

 

ABD İsrail’in terörist kardeşidir.

Ceylan İsrail’in gücünü ABD’den aldığını ‘İngiltere, Almanya başta olmak üzere batılı devletlerin neredeyse tamamı bu vahşetin ortağıdır. Katliamın ilk günlerinde bu devletler destek için İsrail’e koşmuştur ve bu destekleri devam etmektedir. İsrail terörü dünyanın bu sessizliğinde devam etmektedir.

İsrail terörüne karşı çıkan başta Güney Afrika olmak üzere Venezüella, İspanya, İrlanda gibi ülkeleri ve batılı halkları da tarih unutmayacaktır.

 

Kokuşmuş Uluslararası birliklerin İsrail’e bir yaptırımı yok. Kahrolası sistemleri sessiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak en yüksek sesi biz versek de artık daha somut adımlar atılmalı. Dış İşleri Bakanımız Hakan Fidan’ın bahsettiği tek taraflı adımlar artık atılmalı İsrail’le diplomatik ilişkiler ve ticaret kesilmelidir’ dedi.

 

Ceylan son olarak siyasetçilere yaptığı çağrıda ‘Seçim atmosferini yaşadığımız bu günlerde Gazze gündemini unutmamalı unutturmalıyız. Kapımızı çalan tüm siyasetçilere Gazze ödevini vermeliyiz. Gazze’de gözyaşı ve katliama olurken yapılan mitinglerde eğlenceli, şarkılı, sazlı sözlü programlardan kaçınılmalıdır’ dedi.

 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği