Telefon
WhatsApp
Erbaa Belediye Başkanı ve MHP Adayı Ertuğrul Karagöl 2. Döneme Hazır

Erbaa Belediye Başkanı ve MHP Adayı Ertuğrul Karagöl, şehrin geleceğini şekillendirmek adına bir kez daha kararlılıkla yola çıktı.

 

Geçtiğimiz 5 yıl boyunca ortaya koydukları projelerle şehrin dokusunu değiştiren Karagöl, hizmet ve projelerle dolu bir dönemin ardından yeni bir vizyonla hareket etmeye hazırlanıyor.

 

Karagöl, "Mevcut kaynak, imkân ve kabiliyetlerin stratejik bir vizyonla harekete geçirilmesi, şehrimizde huzur ve refahın ortaya çıkması için 5 yıl önce ortaya konulan millet iradesinin en büyük eseri 2024 yılına geldiğimizde hizmet ve projelerle perçinlenmiştir" ifadeleriyle, geçmiş dönemin başarılarını vurguladı.

 

41 tamamlanan projeyle şehrin çehresini değiştiren Karagöl, yeni dönem için de hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Geleceğin Erbaa'sını inşa etmek adına yeni projelerle kolları sıvadıklarını dile getiren Karagöl, "Geleceğin Erbaa’sını bugünden planlayıp doğru yatırım ve doğru projelerle Erbaa’yı gelecek 50 yıla hazırlamanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

 

Seçim beyannamesinde, önümüzdeki 5 yıl içerisinde şehrin gelişimini sürdürecek ve her bireyin hayatını kolaylaştıracak projelerin yer aldığını belirten Karagöl, "Geride bıraktığımız 5 yılda olduğu gibi gelecek 5 yılda da verdiğimiz sözleri yerine getirmek için canla başla çalışacağımızı ifade ediyor, saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği