Telefon
WhatsApp
Deprem Sonrası Üniversitede Deprem Çalışmaları

Tokat Sulusaray merkezli olarak yaşanan 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası Gazi Osman Paşa Üniversitesinde de acil önlemler alındı. Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ, alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları aktardı.

 

Ara Sınavlar Ertelendi, Eğitime Ara Verildi

Rektör  Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu açıklamada ‘Öncelikle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Tokat’ta yaşanan depremler sonrasında Üniversitemiz tarafından acil önlemlerin alındı. İlk olarak ara sınavların ileri bir tarihe ertelendi. Öğrencilerin sınavlarla ilgili endişe etmesinler. Öğrencilerimizin ailelerin telaş etmemesini, öğrenciler için kütüphane, kantinler, spor salonları ve sosyal tesislerini açtık’ dedi.

 

Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı

Tokat’ta yaşanan depremler sonrasında yurtlarda kalan öğrencilere sıcak çorba ikramı başlatıldı. Üniversitede çevresinde ve kampüs içerisinde bulunan yurtları ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Fatih YILMAZ öğrencilere sıcak çorba ikramının başlatılacağını duyurdu. Akabinde öğrenciler Üniversite araçları ile sosyal tesislere ve merkezi yemekhane önüne taşındı. Akşam saatlerinde tüm öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı. Sabah saatlerinde de çorba ikramı devam edildi.

Öğrenciler İçin Çadırlar Kuruldu, Uyku Tulumu Dağıtıldı

Yaşanan deprem sonrası büyük panik yaşayan öğrenciler için merkezi yemekhane önünde çadır kurulumu gerçekleştirildi. Yurtlarda kalmak istemeyen öğrenciler için hazırlanan çadırlar personelimizin katılımıyla kısa sürede kuruldu. Akabinde öğrencilere uyku tulumları dağıtıldı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Tokat Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği